Streetshoot in Amsterdam & een nieuw Verkooppunt!

Ik wilde al heel lang een straatshoot doen in Amsterdam. Ik ben  dan ook heel blij dat ik het samen met mijn beste vriend en professionele haar- en make-upartiest (Rene Ferreira) in Augustus heb kunnen doen. Misschien heb je al een paar foto’s op Facebook of Instagram gezien. Ik deel nog maar een paar foto’s want ik wil niet teveel weggeven van de nieuwe collectie die in Oktober wordt verwacht. Hieronder een paar afbeeldingen.

We hebben eigenlijk twee shoots gedaan in Augustus, ik vind het heel belangrijk over te brengen dat iedereen er goed uit kan zien in Aimmea. Dat het een kwestie is van houding en stijl in plaats van leeftijd of maat. Daarom gebruik ik graag verschillende typen echte vrouwen als modellen. Ik hoop dat je het resultaat net zo leuk vindt als ik.

Onse nieuwste verkooppunt is Shabby Chic Sneek. Ik ben dolblij dat we nu een winkel hebben die onze ontwerpen verkoopt in het Noorden! Twee hele leuke dames namen een mooie boetiek over en een van hen was sinds dag één fan van Aimmea, dus het was onvermijdelijk. We zouden graag nog meer in het Noorden en Oosten zijn, dus als je een boetiek kent, vertel het hen en ons!

Morgen deel ik onze maandelijkse nieuwsbrief met de September VIP-promo! Als je nog geen Aimmea VIP bent, kun je je nog steeds aanmelden!

Bedankt voor het lezen!

M.

 

Amsterdam streetshoot en een nieuw verkooppunt! Amsterdam streetshoot en een nieuw verkooppunt! Amsterdam streetshoot en een nieuw verkooppunt!

Photography by Mariska van Kerpel

Hair & Makeup by Ultimate Glamour

Art Direction by Rene Ferreira

Model Angela van Keulen

Amsterdam streetshoot en een nieuw verkooppunt!  Amsterdam streetshoot en een nieuw verkooppunt! Hair & Makeup by Ultimate Glamour

Art Direction by Rene Ferreira

Model Joke Meier