nov 02

November VIP Promo

We zijn blij!

Want sinds eind October is Aimmea nu ook verkrijgbaar in de winkel bij Dani Mode in Alkmaar. Een paar maanden geleden werd ik op Facebook gewezen op Dani Mode en heb ik contact met ze opgenomen. Het is altijd zo leuk wanneer het meteen klikt en je ziet dat mijn kleding er gewoon thuis hoort.

Nadat we het bekendmaakten op Facebook zijn er meteen een aantal van jullie bij Dani Mode langsgegaan wat echt geweldig is. Dan maakt je merk ook meteen een goede indruk bij zo’n nieuwe boetiek. We willen erg graag uitbreiden en in winkels komen te hangen dicht bij onze klanten dus als je een leuke boetiek weet waar wij goed bij zouden passen laat het me dan alsjeblieft weten!

November VIP Promo

Ik heb lang na zitten denken over de November VIP Promo. Het was een lastige want ik wil altijd graag mijn trouwe VIPs verwennen, maar het moet wel kunnen. Maar sinds het koude weer nu toch echt begonnen is werd het ineens heel simpel. Wil je weten wat de November VIP Promo is schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang de maandelijke nieuwsbrief in je inbox. Soms geven we iets weg, soms krijg je extra VIP korting op een bepaald item in onze online shop.

Fotoshoot

De datum van onze shoot komt steeds dichterbij! Ik ben dan ook druk bezig de nieuwe samples te evalueren en de laatste puntjes op de i te zetten. Zodra dat is gebeurd komen ze naar Amsterdam en gaan we er iets heel gaafs van maken!

Voor nu bedankt voor het lezen!

M.