Size inclusive

 

Ons motto is dat onze kleding voor alle leeftijden en lichaamsvormen is, en dat is niet zomaar een marketing tekstje.

Aimmea is echt ‘size inclusive’ 🖤 Dat is altijd zo geweest, en zal ook altijd zo blijven.

Maar waarom is dit belangrijk voor ons ? De 2 belangrijkste redenen lichten we hier even voor je toe

 

1. Wat nou ‘plus size’

Wij houden niet van de term ‘plus size’, we weten eigenlijk niet eens precies wat dat betekent. Is er dan ook een ‘min size’?  Nou ja, we weten het wel natuurlijk maar we staan er in ieder geval totaal niet achter. Wie bepaalt overigens wat plus size is en wat niet?

De gemiddelde vrouw heeft maat 42 en in de modewereld heet dat ‘plus size’ . Maar wanneer je om je heen kijkt zie je meer vrouwen met maat 42 of 44 dan met maat 36. Dus waar gaat dit over? Het is op zijn minst gezegd achterhaalt en wij doen er dan ook niet aan mee.

Dat is overigens ook de reden dat we ons eigen maatsysteem hebben 😉

 

 2. 1 winkel voor alle kleding

We willen de stenen winkels niet afvallen want wie houdt er niet van een dagje shoppen met vriendinnen in een van de vele leuke steden en dorpen die ons land telt. Maar waar kan je met zijn allen (je dunne vriendin, je volle vriendin en wellicht je lange vriendin) nou fijn shoppen in dezelfde winkel(straat)? In de meeste winkel locaties vind je ergens wel een ‘plus size’ winkel (gaan we weer…) maar dan kunnen niet al je vriendinnen fijn meeshoppen.

Wij hebben dan wel geen stenen winkel (al werken we daar hard aan ) maar we willen wel dat iedereen die van onze stijl houdt bij ons terecht kan. Dat is nog niet bij alle designs het geval trouwens, want ben je erg petite (kort en met kleine maat) dan heb je – nu nog – wat minder keus bij ons. Dit heeft overigens dezelfde reden dat we ook (nog) geen fysieke winkel hebben, we zijn namelijk nog een hartstikke jong bedrijf.  Onze ambitie is echter enorm, dus hou ons maar goed in de gaten!

 

Fotoshoot

Ons motto ‘size inclusive’ voor de twee straat fotoshoots die we begin augustus in Amsterdam deden kwam bijzonder goed tot zijn recht met onze twee nieuwe modellen Angela en Warda.

Zij dragen practisch in elke foto dezelfde outfits waarmee we laten zien dat je er in onze designs altijd geweldig uitziet, ongeacht je leeftijd of bodyshape ✨

Wel moet je natuurlijk van aparte, vooral zwarte kleding houden 😅 Voor bloemetjes jurken en felle kleuren kan je bij ons niet terecht.

Hieronder een eerste indruk van deze shoots, er komen nog veel meer foto’s bij die we ook delen op Instagram en Facebook!

Bedankt voor het lezen!

Liefs!

Team Aimmea

🖤🖤🖤

#Modellen Warda Leijnse en Angela van Keulen #fotograaf Patrick Zonneveld #mua #artdirection rene ferreira

#aimmea #amsterdam #fabulousfairfashion #madeineurope #madeinholland #fairfashion #ecovero #duurzaamisnietsaai #duurzaam #comfy #feelgoodshopping #sizeinclusive