dec 02

December VIP Promo en nog wat onderwerpjes

December VIP Promo

Het is Zondag morgen vroeg, 2 December en ik ben bezig om uit te zoeken hoe het blog op mijn nieuwe website werkt. Ik heb heel wat uurtjes voor de computer gezeten deze week om de nieuwe site klaar te maken. En ik heb niet echt veel tijd gehad om goed na te denken wat de VIP Promo van December gaat zijn.

Eerlijk gezegd heb ik ook niet echt goed genoeg nagedacht over de toekomstige VIP Promo’s. Mijn modelabel is in een hele korte tijd enorm populair geworden ik moet toegeven dat ik een heel klein beetje achter de feiten aanloop.

Geduld

Dus ik vraag om een beetje geduld. Geduld omdat ik niet alle truien in alle maten op voorraad heb, Geduld omdat ook nieuwe designs niet meteen vol op voorraad zijn. En ook geduld omdat ik veel sneller met nieuwe ontwerpen wil komen dan mogelijk is helaas.

Belofte

Ik kan wel beloven dat ik er keihard aan werk om alles heel snel op rolletjes te laten verlopen want we zijn ver aan het vooruit plannen. Op 16 January komt er een grote zending van onze winter jersey aan bij onze leverancier van de truien, en die gaan meteen aan de slag met nog een paar winter ontwerpen, maar ook lekker veel van onze truien en tunieken voor dat fijne tussen-door weer-dagen. De driekwart mouw truien en de vestjes onder andere.

En terwijl onze leverancier in Zuid Afrika daar druk mee bezig zal zijn is er een bedrijf in Nederland druk bezig een monstercollectie voor het voorjaar klaar te maken. Ik verklap nog niet teveel maar reken er maar op dat er een heerlijke stof en een paar heerlijke tunieken en broeken aankomen.

Fotoshoot

En dan even over onze laatste fotoshoot. Het door mij gekozen model heeft heel wat aandacht getrokken, ik kreeg zelfs een notificatie van Google omdat de website zo druk bezocht werd dat ze het een ‘anomalie’ noemden en ik een alert kreeg!

Maar goed, de reacties waren heel erg positief maar er waren er ook een boel die negatief waren. Niet iedereen die fan is van Aimmea was fan van Mathilde, zo heet de dame in kwestie. Wat ik wilde bereiken met haar als model is mensen te laten zien dat Aimmea voor iedereen is. Of je nu oud of jong bent. Dik of dun. Lang of kort (ja,veel van onze designs kan je prima dragen als je niet lang bent) Kortom, Aimmea past bij iedereen die van comfortabele, stoere en eigenwijze kleding houdt.

We kiezen elke keer een ander model om mee te werken, misschien voor 1 shoot, misschien voor een paar. Maar het doel blijft om iedereen te laten zien dat Aimmea divers is en dat iedereen mooi is op zijn eigen manier.

Vrijdag 7 December hebben we een nieuwe testshoot. We testen een model voor de fotoshoot in February wanneer we klaar zijn met de monstercollectie voor het voorjaar. Je kunt je nog opgeven trouwens, zo niet voor deze shoot dan wel voor een andere.

En dan als laatste, de November VIP Promo. Dat is ons maxi fleece trui geworden. Al onze trouwe VIPs krijgen 50% korting op deze heerlijk zachte winter trui. Geldig in December en zolang de voorraad strekt. De VIP kortingscode wordt elke maand verstrekt in onze nieuwsbrief.

Voor nu bedankt voor het lezen!

M.