Samplen

Ik kreeg eind vorige week een berichtje van mijn leverancier in Nederland dat de rayon stof goed was aangekomen en het samplen is begonnen! Later deze week ga ik de samples beoordelen en als alles goed is gekeurd begint daarna de productie. We plannen het zo in dat wanneer de zomer voor de deur staat alles klaar is.

Deurtje dicht …

Helaas komt de lange mouw trui niet terug op voorraad nog dit seizoen. Dit omdat de nieuw geleverde stof door onze leverancier in Zuid Afrika ‘per ongeluk’ aan een andere klant was verkocht. Daar gaat je maandenlange planning!

Ook was de kwaliteit anders dan de vorige keer en vonden we de stof niet geschikt voor alle truien. En omdat er toch maar een heel beperkt aantal meters beschikbaar waren komt alleen de zachte maxi trui terug op voorraad eind deze maand. Door dit alles hebben we besloten om ons volledig terug te trekken met de productie uit Zuid Afrika. Ik reis meer en meer en heb dus minder controle op de kwaliteit en dat is een grote no-no voor ons.

Degenen die me mailden via de website om een berichtje te krijgen wanneer de trui weer op voorraad is krijgen voorrang. Ik mail jullie apart even met meer informatie. Verder krijgen VIPs voorrang op de rest van de truien. Als je me nog niet hebt gemaild dan kan je dat nu nog doen via em@aimmea.com

… Deurtje open

Om te voorkomen dat zoiets nogmaals gebeurd gaan we dus dichterbij produceren. Dat hadden we al in gang gezet maar we gaan het dus iets sneller overhevelen. En dat betekent dus ook dat Aimmea gemaakt wordt in Europa! “Aimmea Made in Europe” op de labels kunnen zetten is al heel lang een grote wens van mij en dat lijkt nu ineens heel snel werkelijkheid te gaan worden. Dus eigenlijk is deze narigheid met de stof misschien wel een geluk bij een ongeluk!

Fotoshoot February 20

Op 20 February doen we weer een fotoshoot met het oude team. ik kan niet wachten!!! Deborah is een geweldig model en heeft al meerdere keren met ons gewerkt. Maar ik ben altijd op zoek naar nieuwe gezichten dus we zullen ook een nieuw model bij de shoot hebben. Ik ben heel benieuwt wat jullie van haar zullen vinden. De foto’s worden zo snel mogelijk verspreid.

Tot slot

Ik vergat in de vorige nieuwsbrief te melden dat we de standaard VIP10 korting op de Aimmea | Basics hadden afgeschaft. Mijn excuses! Ik had het wel gemeld op Facebook maar niet in de nieuwsbrief. De reden voor het stoppen met de 10% korting is om groei van Aimmea te waarborgen. Het was namelijk oneerlijke concurrentie voor de winkels die onze collectie verkopen.

En om dit een beetje goed te maken heb ik last minute besloten wel een 50% VIP promo te doen. En dat is de laatste 11 stuks van onze gebreide katoenen trui.

Bedankt voor het lezen!
M.

PS: Ik kan niet wachten met het delen dan de nieuwe foto’s!! Er komen zulke leuke nieuwe ontwerpen bij

February VIP Promo, maar 11 stuks beschikbaar. Gebruik code   en betaal 50% minder

Deurtje dicht, deurtje open
February VIP Promo