jan 12

Een kleine terugblik en onze January VIP Promo

Zo! Feestdagen voorbij. Heerlijke Kerst gehad (jullie vast en zeker ook) en een geweldig fijn Nieuwjaar gevierd (veel champagne gedronken) Poes was minder blij met het vuurwerk (hopelijk schaffen ze dat nog eens af) maar nu weer fijn door met de normale gang van zaken! Heerlijk!

Oops!

Terugkijkend, ging het allemaal wel heel snel dit jaar. Ineens was er een enorme run op mijn ontwerpen en ik kan nu nog niet goed verklaren waarom nu ineens. Maar ik klaag niet hoor! In tegendeel, ik ben waanzinnig blij! Want ik werk best al een tijdje aan Aimmea, heb een paar keer een re-launch gedaan zoekende naar mijn ontwerpstijl. En dan ineens vind je je ding en merk je ook nog eens dat het aanslaat, dus je kunt je wel voorstellen hoe blij ik daarmee ben.

Luxe probleem

Het betekende echter wel dat ik tegen een probleempje aanliep, en dat is dat er bijna geen voorraad meer was op een gegeven moment. Sorry!!! Ik had gewoonweg geen idee dat zoveel van mijn ontwerpen het zo goed zouden doen in zo’n korte tijd. We konden het niet snel genoeg aanvullen, het ging nog een tijdje goed maar toen was de stof op en kon onze leverancier de truien dus niet meer bijmaken! Oops!

Zodra ik doorhad dat het ineens wel heel erg hard ging, werk ik er hard aan om de zaakjes op orde te krijgen voor het nieuwe seizoen. Zo heb ik snel mijn leverancier gemaild en gevraagd of hij de populaire zachte jersey weer op voorraad zou krijgen en gevraagd of hij die voor me vast wilde houden. De fabriek die onze truien maakt in Zuid Afrika staat stand-by, zodra de container van het schip komt en de stof door de douane is gaan ze aan de slag. We gaan de maxi truien met driekwart mouw weer bijmaken, ook de kortere versie daarvan komt terug. Die truien zijn heerlijk voor het voorjaar. En omdat de winter ook nog niet voorbij is komt de lange mouw trui met zakken terug nog dit seizoen. Maar ook een splinternieuwe leuke variant daarop! Ik verwacht de eerste batch in Nederland midden February. En als VIP kan je vooruitbestellen! Stuur me maar een mailtje op em@aimmea.com

Verder werken we tegelijkertijd aan zomerspul bij een nieuwe leverancier in Nederland. Verwacht een geweldige zachte, soepele, dunne, pik zwarte geweven viscose stof in zomerbroeken met wijde pijp en elastieken tailleband, blouses met lange mouwen en driekwart mouwen en de maxi tuniek komt ook terug. En natuurlijk kan er niet een broek en maxi tuniek van stretch viscose ontbreken. En allemaal met fijne zakken natuurlijk.

VIP Promo January

En dan de VIP Promo van January. We doen niet elke maand een 50% VIP promo maar wanneer het kan doen we het. En in January is het de a-symmetrische coltrui-jurk en de a-symmetrische coltrui. Er zijn zoals eerder aangegeven niet heel veel maten meer over dus als je hem leuk vind wees er snel bij! En zoals altijd gebruik je simpel de code: xxxx voor alle 50% VIP promo’s. Er zijn trouwens nog een paar Limited Edition fleece vesten die je koopt met 25% korting met code xxxx. (codes worden verspreid via onze nieuwsbrief en via www.instagram.com/aimmea)

Dit was het voor nu, zoals altijd bedankt voor het lezen! En heb je een vraag of een opmerking, mail me gerust op em@aimmea.com

Warme groet,

M.