sep 04

Gaaf nieuws en een nieuwe VIP Promo

Gaaf nieuws en een nieuwe VIP Promo

We wisten al een tijdje dat dit zou gaan gebeuren en het stil houden was helemaal niet leuk haha, maar nu is het zover. Vanaf nu is Aimmea ook verkrijgbaar bij Mechelien, een hartstikke leuk winkeltje in Emmeloord! Woon je in de buurt of ga je binnenkort een dagje uit? Dan zou ik zeker aanraden er even langs te gaan! Het adres vind je op onze website onder het kopje ‘verkooppunten’.

Naast dit gave nieuws hebben we ook een leuke VIP promo deze maand. Onze faux suede maxi tuniek (beschikbaar in twee lengtes) koop je nu als VIP voor 50% minder! De codes worden gedeeld in onze nieuwsbrief (de nieuwsbrief gaat deze maand op 4 september in de middag de deur uit) en op instagram (www.instagram.com/aimmea) Deze promo is gelidg tot eind van de maand en zolang de voorraad strekt. We zijn een onafhankelijk mode label en onze voorraad is beperkt, dus wacht niet te lang met bestellen!

Nog niet VIP? Meld je hier aan met je email adres.

Deze tuniek voelt als suede en draagt lekker zacht op je huid. Zoals bijna altijd bij onze designs heeft de tuniek steekzakken! Deze tuniek is beschikbaar in een ‘One size”. Die past je als je een maat hebt tussen small en XLarge.

Wist je trouwens dat we meer en meer van onze ontwerpen in grote maten beschikbaar gaan maken? We hebben inmiddels wel begrepen dat daar echt veel vraag naar is en we werken er hard aan om jullie allemaal blij te maken met onze ruim vallende, simpele en comfortabele kleding. We houden je op de hoogte via Facebook en via onze nieuwsbrief.

Begin oktober komt er nieuwe voorraad binnen van onze trui met extra lange mouwen tot en met maat 4XL. Zou je hem willen hebben in een grotere maat? Stuur me dan even een mailtje.

Voor nu bedankt voor het lezen!

M.