Bij ons is het elke dag Black (Fri)day!!!

Dus laten we een dagje groen doen!

 

Nou… niet letterlijk alsjeblieft! Groen is niet echt onze kleur! Maar het is de kleur van bomen, dus vandaar!

 

Groene vrijdag!

Als je ons al een tijdje volgt, weet je misschien dat team Aimmea lichtelijk ongeamuseerd is door de Black Friday gekte in Nederland.

Niet alle dingen die hun oorsprong vinden in de VS – zoals Halloween – wekken trouwens zo’n sentiment op bij ons, onze minachting voor de Black Friday rage heeft dan ook weinig te maken met het feit dat het uit Amerika is overgewaaid.

De nepkortingen, agressieve verkoopmethoden en het aansporen tot massaconsumptie (dingen die je meestal niet nodig hebt) hebben er meer mee te maken. En als de kortingen niet nep zijn dan zijn ze te hoog, want heb je ‘eerlijk’ geproduceerd wanneer je 70% korting geeft?

Wij hebben liever dat je twee keer nadenkt voordat je bij ons winkelt en je aankoop nog lang koestert. 

We willen wel ons begrip uitspreken voor diegenen met een kleiner budget. We begrijpen namelijk heel goed dat het moeilijker is om duurzame keuzes te maken als het niet binnen je budget past. Vooral als je niet in de rage duikt, maar gewoon wacht tot een bepaald product dat je nodig hebt is afgeprijsd. Daar is niks mis mee.

Het spreekt voor zich dat het wel twee kanten op werkt, als je in de positie bent om de meest duurzame keuze te maken (zoals onze geliefde VIP’s) vinden wij dat je dat moet doen. Dus een groot applaus voor iedereen die onze duurzame kleding koopt! Je helpt ons niet alleen om betere keuzes te maken, je minimaliseert ook je eigen impact op de planeet.

 

The Secret of Change Is to Focus All of Your Energy, Not on Fighting the Old, But on Building the New

 

Omdat we ons graag richten op het positieve in plaats van het negatieve, besloten we dit jaar iets terug te doen! En wat is een betere manier dan bomen planten!

Dit betekent dat als je tijdens het Black Friday weekend bij ons koopt, je een boom plant! Hoe geweldig is dat?

Om dit mogelijk te maken hebben we ons aangesloten bij treesforall.nl, wat je als consument ook zelf kunt doen als je dat wilt.

Bedankt voor het lezen en je steun voor ons jonge modemerk. We vechten elke dag het goede gevecht, we zouden het niet zonder jullie kunnen! Dus dank je wel!! Je bent geweldig!

Iets zegt me dat we dit wel vaker gaan doen nu we treesforall.nl hebben ontdekt 😉

Heel veel liefs!

Maria

Owner & Designer van Aimmea

🖤🖤🖤

#aimmea #amsterdam #fabulousfairfashion #madeineurope #madeinholland #fairfashion #ecovero #sustainablefashion #antiblackfriday #feelgoodshopping #greenfriday #plantatree

Treesforall certificate 2023
De waardering van aimmea.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 138 reviews.