Here we go 2024!

Het is een beetje grijs en grauw weer terwijl ik deze blog post schrijf op een druilerige dag in januari.

Misschien niet het ideale weertype voor iedereen, en waarschijnlijk net als jij, hou ook ik heel erg van mooi weer maar op zulke dagen heb ik geen afleiding (mooi-weer stress ken je dat? 🙂 en kan ik me fijn concentreren op het ontwerpen van nieuwe stijlen voor komend seizoen.

Ik zie ook de positieve kant van deze tijd omdat het hele jaar nog voor me ligt, en ook al zal de lente nog even op zich laten wachten, het is wel het eerstvolgende seizoen! En we weten allemaal wat daarna komt!!

Omdat ik geen compleet nieuwe collecties per seizoen introduceer ben ik lekker druk met het toevoegen van tussen-seizoen-designs die nu, en ook straks, fijn zijn om te dragen in laagjes.

Welke designs ik terugbreng en welke nieuwe kledingstukken ik zal introduceren lees je in mijn nieuwsbrief, ontvang je deze al?

Meld je hier aan en ontvang 1 keer per week een persoonlijke update van mij in je inbox.

Liefs!

Maria