MAATTABEL

Over het algemeen passen onze maten oversized, vooral als het gaat om de maxi truien en tunieken. Onze mouwen zijn meestal extra lang en de schouders krijgen de ruimte om te bewegen. Alles voor een beetje comfort! (Vandaar ook onze ultrazachte stoffen)

We geven een beschrijving van de pasvorm per artikel in de online shop. We beschrijven het type stof, het gevoel van de stof en de pasvorm. We leggen uit over de pasvorm van de mouwen, of ze strak zijn, of lang. Deze beschrijvingen vertelt veel over wat je kan verwachten.

We doen ons best om de juiste maten toe te passen en doen pas-sessies voordat we een nieuw ontwerp toevoegen, maar als de maat niet correct is na ontvangst van je bestelling, dan mag je het gratis retourneren of omruilen.

Onderstaande grafiek laat details zien van onze nieuwe maatvoering. We hebben de maatstelling versimpeld omdat onze designs vrij oversized vallen wilden we af van small, medium, large etc. Dus hebben we een aantal maten samengevoegd en sommigen genummerd.

ZeroZero en Zero

We houden heel erg van ‘One size’ kleding. En dat gaat prima met bijvoorbeeld onze driekwart-mouw maxi tuniek. Maar toen we een lange mouw variant wilden maken moesten we wel in maten gaan graderen. Op deze manier is het bijna ‘One size’

Heb je een vraag over onze maten? Krijg snel antwoord via deze Whatsapp link.