Met het oog op een mooie zomer!

Sneeuw in april na lente in maart geeft helemaal niks! Onze kleding is ontworpen om in laagjes te dragen dus kom maar op!

Al hebben we natuurlijk veel liever het zonnetje!

Over het zonnetje gesproken, onze nieuwe kleur taupe hebben we geïntroduceerd met het oog op zonnig weer komend seizoen. Wij zien onszelf al zitten op een terrasje in de zon!

Deze kleur combineer je net zo makkelijk met zwart als met wit. Welke combinatie heeft jouw voorkeur?

En heb je onze nieuwe chunky boots al gezien? Gemaakt in Italië van echt leer en met de grove zool een bijzondere eye-catcher voor dit seizoen! Beschikbaar in zwart en in wit!

 

Nieuw binnen!

We hebben maar liefst 6 nieuwe binnenkomers! Waaronder een nieuwe maxi jurk uit Italië die past t/m maat 4 en een getailleerd stretch jurkje uit Finland speciaal ontworpen voor diegenen die wat minder van oversized houden.

Zowel Wendy als Desiree (ons nieuwste model) werden helemaal vrolijk van de maxi jurk (zie foto’s hieronder), we lagen met z’n allen in een deuk in de studio!

Het getailleerde jurkje is beschikbaar in 5 maten en komende week komen er nog een paar maten binnen want hij vliegt de deur uit! Bestel alvast want dit jurkje is beperkt leverbaar.

De extra oversized maxi v-hals jurk is terug op voorraad. Deze jurk past lekker ruim ook bij maat 5 en is nu ook beschikbaar in de kleur taupe.

Let op! Onze voorraad is beperkt, we hebben veel nieuwe designs maar per designs zijn de aantallen beperkt. Zo is het witte v-neck t-shirt al bijna op bijvoorbeeld. We gaan ze weer bijmaken maar wil je hem nu, bestel hem dan nu.

Wil je weten wat er binnenkort wordt verwacht klik dan hier!

Give-away!

Eind april verloten we weer een Aimmea | Basics (naar keuze!) onder diegenen die ons een review geven (of al gaven) op Google.

Een goede review helpt ons een beetje op te boksen tegen de grote jongens online en dat hebben we hard nodig! Aimmea groeit snel maar alle beetjes helpen!

Dus als je iets bij ons hebt gekocht, laat dan op Facebook of op Google weten wat je er van vond en maak kans op een gratis Aimmea | Basics en sowieso onze eeuwige dankbaarheid!!

Veel plezier met shoppen en heel veel liefs van ons!

Een super te gekke maand gewenst!
Team Aimmea

De waardering van aimmea.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 138 reviews.