Yass! De nieuwe designs zijn binnen!

Ik heb even geduldig moeten zijn, en jullie dus ook, maar nu is het toch zover! De eerste batch nieuwe designs is binnen!! Ze staan nu online in de webshop, hoop dat jullie ze net zo tof vinden als ik! Ik test de nieuwe designs altijd zelf, meestal hou ik de samples, en op het moment zijn mijn favorieten de nieuwe stretch broek (volgende week op voorraad) en het wikkel vest. Heerlijk gewoon!

Bepaalde designs, zoals bijvoorbeeld het wikkel t-shirt hebben een zeer beperkte oplage, wees er snel bij! Nieuwe designs komen altijd in een kleine oplage om te testen of ze wel zullen lopen. Net zoals de a-symmetrische tuniek, daar komen er volgende week maar enkele stuks van binnen. Als VIP kan je vooruitbestellen.

Comfort

Wanneer ik ontwerp let ik altijd erg op draagcomfort, veel stretchstoffen, ruime maatvoering en zakken. Het is in de ‘mode scene’ altijd een grote ‘faux pas’ geweest om comfortabel te willen zijn. Stretchstoffen en elastieken taillebanden waren altijd een grote no no. Er was dan ook altijd vrij weinig keus in comfy kleding die er ook nog eens leuk uitzag. Ik streef ernaar om daar verandering in te brengen. Ik hoop dat dat gelukt is met deze nieuwe designs.

Meer nieuwe items

Maar er komt nog meer aan! En VIPs hebben alvast een kleine #sneakpeek gezien in de maandelijkse nieuwsbrief.

 

In de winkel

Je kunt een paar nieuwe ontwerpen al kopen bij diEMode in Aalsmeer. Ik denk dat we ook heel binnenkort met nieuw spul bij Dani mode in Alkmaar liggen.
Foto’s

Wat vinden jullie trouwens van de nieuwe foto’s? Ik denk dat het team het geweldig goed heeft gedaan en dat de kleding supergoed te zien is. We hebben ook heel veel lol gehad tijdens de fotoshoot. Als je het leuk vindt om de foto’s daarvan te zien, ik deel ze op mijn persoonlijke Instagram account.

Zoals altijd bedankt voor het lezen! En heb je een vraag of een opmerking, mail me gerust op em@aimmea.com
M.

De waardering van aimmea.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 138 reviews.