Aimmea is opgericht in Amsterdam als onafhankelijk modelabel door modeontwerpster Em Aimmea. We doen niet aan seizoensgebonden collecties maar voegen nieuwe items toe aan bestaande collecties. We streven naar het maken van hoge kwaliteit kleding voor iedereen die lekker zichzelf is en niet meedoet aan de laatste modetrends.

Onze ontwerpen zijn ageless, er zijn geen regels voor wat je wel en niet zou moeten dragen voor elke leeftijd en voor elke maat. Comfortabel en zorgeloos in je vel zitten is waar het allemaal om draait.

Aimmea | Basics bestaat uit ontwerpen die seizoen op seizoen terugkomen en opnieuw worden aangevuld wanneer uitverkocht.  We gebruiken veel stretch stoffen en stoffen van natuurlijk vezels. We importeren onze stoffen uit Italie en Azie. Aimmea is Made in Europe!

Onze Limited Editions zijn niet alleen uniek maar ook vooral eenmalig. Wanneer uitverkocht, komen ze niet meer terug. Aimmea VIPs betalen minder voor de limited editions in onze webshop. Word VIP via de VIP Community of  schrijf je in voor onze maandelijkse de Nieuwsbrief. We delen ook codes en informatie voor VIPs op Instagram.