Aimmea is gestart in Amsterdam als onafhankelijk modelabel waar we vanaf dag één produceren in kleinere hoeveelheden. We doen niet aan seizoensgebonden collecties maar voegen nieuwe items toe aan bestaande collecties. We streven naar het maken van hoge kwaliteit kleding voor iedereen die lekker zichzelf is en niet meedoet aan de laatste modetrends.

Onze ontwerpen zijn ageless, er zijn geen regels voor wat je wel en niet zou moeten dragen voor welke leeftijd dan ook. Comfortabel en zorgeloos in je vel zitten is waar het allemaal om draait.

Aimmea levert tijdloze ontwerpen die eenvoudig en gemakkelijk te verzorgen zijn. Aandacht voor detail en kwaliteit maakt elk stuk niet alleen authentiek in comfort, maar ook origineel in stijl.

Aimmea  streeft naar minimalisme met monochrome tunieken, blouses en truien; schoonheid vinden in eenvoud. Onze ontwerpstijl viert individualiteit en zelfexpressie.

Aimmea | Basics bestaat uit ontwerpen die seizoen op seizoen terugkomen en opnieuw worden aangevuld wanneer uitverkocht. Aimmea | Limited Editions zijn niet alleen uniek maar ook vooral eenmalig.

Onze designs vallen doorgaans ruim qua pasvorm en zijn losjes te dragen. Onze maten variëren tussen maat small en 3Xlarge.

Onze VIPs betalen 25% minder voor de limited editions en 10% minder voor Aimmea | Basics in onze webshop. Volg ons VIP Instagram account via www.instagram.com/aimmea of Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de VIP kortingscodes in je inbox.