OVER ONS

Wat Aimmea betreft moet kleding niet alleen mooi zijn, maar vooral ook lekker zitten. Want als je je comfortabel voelt straal je dat uit. Daarnaast zijn ook kwaliteit en duurzaamheid voor ons van groot belang. Daarom produceren we alleen binnen Europa en zoveel mogelijk binnen Nederland.

We hebben een doorlopende collectie, waar steeds weer nieuwe ontwerpen aan toegevoegd worden. Onze ontwerpen zijn onderling te combineren, ook met ontwerpen van eerdere seizoenen. En dat is niet alleen praktisch maar ook duurzaam!

De Aimmea ontwerpen zijn ‘age-less’ en waar mogelijk maatloos. Er zijn -wat ons betreft- immers geen regels voor wat je wel en niet moet dragen, op welke leeftijd of in welke maat. Comfortabel en zorgeloos in je vel zitten, terwijl je er te gek uitziet is waar het bij ons allemaal om draait.

Aimmea | Basics bestaat uit ontwerpen die elk seizoen terugkomen en opnieuw worden aangevuld. We gebruiken vaak stretch stoffen en stoffen die zacht aanvoelen.

Onze Limited Editions zijn niet alleen uniek, maar vooral eenmalig. Ze worden vaak gemaakt van unieke stoffen die niet meer op voorraad komen. Wanneer uitverkocht, komen ze dus niet meer terug in onze webshop. De Limited Editions zijn vaak beschikbaar via een vooruitbestelling (pre-order) waar onze VIPs voorrang op krijgen via onze VIP Groep.

De accessoires die we niet zelf produceren worden ingekocht bij geselecteerde kwaliteitsleveranciers