Wauw, wauw, wauw! Ik kan niet geloven hoe ongelooflijk succesvol onze September VIP Promo is geweest. Het overtrof al mijn verwachtingen. Er waren momenten dat ik de bestellingen die binnenkwamen niet eens bij kon houden. Heel erg bedankt aan iedereen die heeft meegedaan. Helaas konden we maar één winnaar hebben. Maar wees gerust, er zullen nog veel meer VIP-promo’s komen.

We zijn op dit moment onze nieuwsbrief aan het afronden met de VIP Promo van October! Je kunt je nog steeds aanmelden en als eerste weten wat het wordt!

Naast het hebben van een fantastische VIP Promo vorige maand, hebben we ook een paar dingen achter de schermen veranderd als het gaat om het aantrekken van meer aandacht voor Aimmea. We willen ladies over de hele wereld in staat stellen zich goed te voelen gewoon zoals we zijn. Wij bij Aimmea geven niet veel om regels en hoe dingen gedaan zouden moeten worden. Wij doen de dingen op onze eigen manier.

We willen dat iedereen onze tekortkomingen omarmt en onze pluspunten viert, beiden maken wie we zijn. Niet alleen het een of het ander.

Ik probeer deze boodschap over te brengen in mijn ontwerpen. We zouden niet dingen van onszelf moeten verbergen, maar juist ermee pronken. Dit ben ik, hier ben ik, deal with it! Als je je comfortabel voelt, zie je er te gek uit. Ongeacht wat de meningen van mensen zijn.

Bij mij draait het allemaal om jou. Wanneer ik een bericht krijg over een nieuw aangeschafte trui in mijn online shop waardoor iemand zich fantastisch voelt, verwarmt het mijn hart, echt. Daarom doe ik dit. We zijn allemaal Boss Ladies! En als een Aimmea design je helpt je powerful te voelen, dan is mijn werk gedaan!

Voor nu bedankt voor het lezen en heel graag deze post delen, klik op de onderstaande Facebook link en deel dit bericht op je tijdlijn. Hoe meer mensen afweten van Aimmea hoe beter! Ik waardeer het enorm.
M.