Team Aimmea

TEAM AIMMEA

 

Aimmea is in 2018 opgericht door Maria Nijhout, zij is eigenaar & hoofd ontwerpster.

Aimmea Support

Onze support afdeling staat voor je klaar om al je vragen met betrekking tot bestellen en retourneren te beantwoorden. De meeste vragen komen binnen via e-mail maar je kunt ons ook altijd even bellen. Ons team adviseert je graag over bijvoorbeeld de beste maat voor jou of de te verwachten leverdatum van pre-orders.

Design

Zoals eerder genoemd is Maria Nijhout onze hoofd ontwerpster. Alle Aimmea | Basics en de Limited Editions worden door haar persoonlijk ontworpen waarna ze de productie uitzet en coördineert. Daarnaast is ze altijd druk bezig de productielocaties en stoffenleveranciers uit te breiden.

Marketing

Ons Marketing team zorgt ervoor dat Aimmea op de juiste manier naar buiten wordt gebracht in de diverse middelen en media zoals de website, (online)advertising, PR; strategische en promotionele partners, nieuwsbrieven en social media.In 2018 begon ik voor Aimmea kleding te ontwerpen die ik zelf ook graag draag. Momenteel krijg ik net zoveel inspiratie van mijn lieve klanten die via social media en onze VIP groep hun blijdschap over de kleding met me delen.

Wil je meer weten over de mening van onze klanten?

Lees hier de Google reviews