Verzenden & Retourneren

Wanneer je een bestelling plaatst in onze online winkel, kan je betalen met iDeal, PayPal, of je creditcard. (Amex, Visa, Mastercard en Discovery) Mocht je willen betalen met een bankoverschrijving dan kan dat ook, mail ons even in dat geval.

Nadat we je betaling hebben ontvangen, wordt het artikel dezelfde dag verpakt en soms dezelfde dag maar niet later dan de volgende werkdag verzonden. We bieden gratis verzending binnen Europa en brengen een vast bedrag van 25 euro in rekening voor de rest van de wereld. Alle bestellingen worden verzonden vanuit Amsterdam. Als we om de een of andere reden je aankoop niet de volgende dag kunnen verzenden, nemen we even contact met je op.

Na verzending kan het tussen de 1 en 5 werkdagen duren voordat het aankomt, afhankelijk van je locatie. Wanneer we verzenden, ontvang je per e-mail een link waarmee je het pakket kunt volgen. Als je vragen hebt over een bestelling, kan je altijd even via e-mail contact met ons opnemen.

Houd er rekening mee dat, afhankelijk van je locatie, de douane mogelijk belastingen en / of invoerrechten in rekening brengt. Dit is niet van toepassing bij bestellingen in de EU die binnen de EU worden verzonden, omdat alle douanekosten al zijn betaald.

Eenvoudig retourneren en ruilen

Wij garanderen de hoogste kwaliteit, maar als je denkt dat er iets mis is met je aankoop dan kan je deze gratis aan ons retourneren en zullen wij het bedrag terugbetalen. Laat ons binnen 5 dagen na ontvangst van je bestelling weten dat je het wilt retourneren. Na deze periode accepteren we geen retouren meer. 

Neem even contact met ons op voordat je je aankoop retourneert, want met ons antwoordnummer betaal je geen verzendkosten. Als er iets voor je is gewijzigd, is de geld-teruggarantie niet van toepassing. We willen je vragen, omdat we een onafhankelijk modelabel zijn, of je goed wilt kiezen voordat je een bestelling plaatst. Als je nog vragen hebt, zullen we deze graag beantwoorden via e-mail.

Dit waren onze algemene voorwaarden in het kort. Raadpleeg onze volledige Algemene voorwaarden voor meer informatie.

Of stuur me een mailtje op em@aimmea.com

Aimmea logo